maanantai 29. elokuuta 2011

1. yhteydenotto

Nyt tässä rupean tarkistamaan sähköpostejani, että pitääkö kirjanpitoni paikkaansa, että ketkä on lähettänyt ja ketkä ovat saaneet 1. yhteydenoton pariltaan.

He, jotka eivät ole lähettäneet tai ilmoittaneet asiasta minulle, joudun tiputtamaan pois ringistä.

Toinen huomioitava asia on se, että tarkistakaa myös roskapostinne, koska osa on ilmoittanut, ettei ole s-postia saanut, mutta itsellä ainakin on muutaman kerran sattunut niin, että roskapostiin on mennyt.

Jos parinne kommentoi blogiinne, niin tehkää vastakommentti, että parisi tietää Sinun huomanneen blogikommentin.

13 kommenttia:

Kirjovehka kirjoitti...

Minä olen kyllä jättänyt viestejä taakseni. Olen nyt pitänyt ihan tietoista hiljaiseloa, mutta kyllä tämä tästä taas vilkastuu.

Anonyymi kirjoitti...

Juu, viime kierrolla harmitti kun kaikki välimuistamiset ja blogikommentit jäivät täysin noteeraamatta pariltani. Sitten tulikin väkisin läheteltyä viestejä, kun ne eivät merkanneet mitään. Eli olisi tosi kiva jos edes kommentoi sen verran että on huomannut parin piipahduksen ja etenkin jos lähettää jotain pientä välipostia. :)

Anonyymi kirjoitti...

Vähän kurjalta tosiaan tuntuu, kun ei mitään vastakaikua viesteihin tule. Pieni kommentti motivoisi kivasti ylläreihin...

Anonyymi kirjoitti...

Ihan samaa mieltä, mun parini ei ole kommentoinut blogiin jättämiini viesteihin mitenkään, tuntuu aika kurjalta... Eikö sen ystävyyden kuitenkin olisi hyvä olla molemminpuolista. Miks lähteä leikkiin mukaan jos ei hoida sitä omalta osaltaan.

Blogiton kirjoitti...

Mulla ei ole blogia ja joskus aiemmilla kierroksilla salainen ystäväni on ottanut yhteyttä salaisella sähköpostiosoitteella. Se onkin ihan kiva ja silloin siihen voi vastatakkin. Joskus olen saanut nettikortteja tai tavallisia postikortteja, mutta niihinhän ei voi mitään vastakommenttia/kiitosta antaa.. valitettavasti!

Anonyymi kirjoitti...

Toki se on eri asia jos ei ole blogia, mutta tällä mun ystävällä kyllä on blogi jota on käynyt päivittämässä, mutta ei siltikään ole kommentoinut mitään yhteydenottooni, aika paha mieli tulee sellasesta.

Ruiskaunokki kirjoitti...

Nyt pois pahat mielet, syksyn tuulet poistakoon, hus, hys, hös!SNY-kierros alkaa todellisena touhuna 1.9! Malttakaa siihen asti, älkää etukäteen murehtiko. Aikuisiahan kaikki kuitenkin olemme, ja elämässä voi olla monta rautaa/lankaa tulessa/puikoilla/koukulla! Iloa teille kaikille ja kivaa kierrosta!

Anonyymi kirjoitti...

Ruiskaunokki... oot NIIN oikeassa! Ei kannata tehdä tästä vaikeaa ja kasata paineita.Aikuisia ollaan. Ainut mitä itse toivoisin olisi se että iloisesti toista yllättää. Aina ei voi onnistua ja silloin täytyy muistaa että me kaikki olemme niin erilaisia.Ja pidetään kiinni siitä et sitä ilmaiseksi saatua mainostavaraa jos pakkaa mukaan niin olkoon se extraa eikä laske sitä paketin hintaan. Tuo on pikkasen harmittanu välillä..En itse halua lehtien kylkiäisiä muuten kuin ehkä lisäpiristeenä.

Anonyymi kirjoitti...

Tänään lähti postiin syyskuun paketti Salaiselleni ja pienempi paketti Emolle pikku-enkeli teemalla. Hiukan jännittää jo millaisen vastaanoton eka paketti saa, niiden kommenttien perusteella sitten lokakuun pakettia kasaamaan...

Anonyymi kirjoitti...

Minä nyt vielä varmistan, vaikka luulen kuitenkin ymmärtäneeni oikein - eli siis kun lähetän paketin parilleni, niin laitan lähettäjäksi emon ja emon osoitteen?

Heidi kirjoitti...

Kyllä. Olet ymmärtänyt oikein, että minut laitat lähettäjäksi ja minun osoitteen.

Anonyymi kirjoitti...

hieman ärsytti kun pari oli listannut kasan toiveita mitä haluaa paketistaan löytyvän ja mitä ei saa laittaa tulemaan. Hankala pikkukaupungin likkana ruveta pakettia kasaamaan kun täällä ei erillistä lankakauppaa ole enkä aio erikseen tilata lankoja. toivottavasti pakettini kelpaa kuitenkin vaikka se ei sisälläkään mitään merkkituotteita..

Anonyymi kirjoitti...

No ite ainakin laitoin listaan sekä toivottuja että ei-toivottuja juttuja, mutta toivotut ei ollu todellakaan mitään "nämä pitää olla" -juttuja, vaan että mikä ois kivaa. Ja ei-toivotut halusin laittaa, koska ei ole kivaa, jos sitten saakin jotain mistä just ehdottomasti ei tykkää ollenkaan. Ja uskon et pikkukaupunginkin paketit kelpaa, mulle ainakin kelpais :) Tärkeintä mun mielestä, et lähettäjä on ajatellut saajan mieltymyksiä. Toteutuksiahan on sitten lukemattomia. Ja siis tarkoitin mm. sitä, että itelleni ainakin oleellisempaa on se, että saan lankaa, jonka väristä tykkään, kuin se, minkä merkkistä se on. Noin niinkuin esimerkkinä :)