maanantai 18. heinäkuuta 2011

Ilmoittautumislomakkeeseen lisäys!

Uudelle idealle on ollut kannatusta, joten laitoin yhden kysymyksen lisää.

Kohta 32:

32. Oletko valmis toimimaan pikku-enkelinä? (eli lähettämään emolle jotain pientä pelastuspakettia varten, jos sellaista tarvitaan. Sekä postimerkkejä lähetyksen mukana.)

Nyt sitten jokainen saa omantunnon mukaan minulle lähettää jotain pientä pelastuspakettia varten. Lähettämistä tuotteista kerään paketin, jonka lähetän pelastusta tarvitsevalle.

Mutta tosiaan, toivon todellakin, ettei pelastavaa enkeliä tarvita, vaan syksyn kierroksella ei kukaan jätä leikkimielistä leikkiä kesken.

Mukaan mielellään myös postimerkkejä, niin minun ei paljoa tarvitsisi käyttää postikuluihin. Jos käy niin hyvin, ettei pelastavaa enkeliä tarvitse, niin minä pidän saadut tarvikkeet ellei joku halua, että lähetän ne sitten takaisin.

Mutta enää ei ole kauaa, kun ilmoittautuminen alkaa! Joko on valmistauduttu täyttämällä ilmoittautumislomake valmiiksi? :)

3 kommenttia:

TiinaTonttu kirjoitti...

Kuulostaa hyvältä idealta. Emon täytyy ehkä yrittää pitää kirjaa kuka lähettää mitäkin, ettei käy niin, että se joka sattuisi tarvitsemaan enkeli-paketin, saisikin itse lähettämänsä jutut takaisin..

Heidi kirjoitti...

Kyllä mie yritän tuota kirjanpitoani mahdollisimman hyvin pitää pystyssä ;)

Mie jo niin innolla odotan tämän kierroksen alkua. Ei kai tästä emännöinnistä voi luopua :D

MysteryKnitter kirjoitti...

Ramppikuume meinaa iskeä heti tässä ja nyt! Mutta I am in! Enää en peräänny tästä. Minä tarvitsen nyt elämääni juuri tällaisia "onko vettä viisi metriä vai viisikymmentä senttiä?" - tyyppisiä haasteita.