tiistai 11. lokakuuta 2011

Viikko 41 paketit + muut muistamiset

Rva Hankala on saanut lokakuun paketin:

"Kiitos paketista SNY:lleni! Se tuli sopivan yllättävästi, niinkuin olit ajatellutkin. Harvoin saan enää käsin kirjoitettuja viestejä, joten nautin paketeista todella siitäkin syystä! :)
Heti olikin pakko avata lankakerät ja kokeilla paketin mukana tulleen ohjeen mukaan yhdistää toista lankaa tuohon pompulalankaan. Onneksi kaappiin oli jäänyt sopivan pehmoista lankaa kaveriksi. Löytyi kiva ohje vanhasta Novitasta ja nyt tokaluokkalainen saa uuden pipon ja kaulaliinan. Olen muutenkin suosittu tokaluokkalaisten keskuudessa, kun viime paketin pikkulankakerät innoittivat kokeilemaan amigurumien tekoa. Nyt oma tokaluokkalainen kavereineen tekee listoja kivoista hahmoista, joita voisin virkata. Laitoin yhden pikkunallen kuvaan mukaan, niin sny:nikin näkee tuloksen!
Tee oli hyvää, karkit oli hyviä, jälleen inspiroiva paketti."

  • norrra on saanut lokakuisen paketin.
  • Katja81K on saanut välimuistamisen.
  • Jenni on saanut välimuistamisen.  
Morgaise on saanut sydämmellisen lokakuun paketin:

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

tiedän että snyni on saanut miun välimuistamisen , mutta ei ole postannut siitä. Täytyi itse kysellä sen perään onko tullut perille. Se harmittaa. Siitä on jo pitkä aika kun on tullut perille ja vieläkään siitä ei näy mitään. HArmittaa edes muistaa toista kun ei siitä ilman kyselyjä tiedä mitään. Kyllä paketit raportoi, mutta ne välimusitamiset?