keskiviikko 17. elokuuta 2011

Informaatiota näin ilmoittautumisen loppupuolella

Huomenna torstaina 18.8.2011 on viimeinen päivä ilmoittautua Salainen Neuleystävä Syksy 2011 -kierrokselle mukaan. Eli vielä on paikkoja runsaasti vapaana, joten kaikki halukkaat vain mukaan. Otetaan loppukiri!

Meillä lähti tänään esikoinen ensimmäiselle luokalle ja toka lähti esikouluun, joten päivittely ei ehkä ihan niin nopeasti tapahdu kuten kevään kierroksella. Mutta pyrin, että viimeistään 48 h sisällä olen päivitellyt yms. Kun tämä tästä käyntiin lähtee kunnolla, niin homma selkiytyy kummasti.

Parien jaosta vielä sellaista, että jos en perjantaina 19.8.2011 ennätä pareja jakamaan, niin silloin menee sunnuntaille 20.8.2011, että parin tiedot laitan tulemaan. Lähden perheeni kanssa käymään Kuopiossa lauantaina.

Sitten sellaisena, että jos ei joku halua omaa paikkakuntaansa paljastaa, että mistä lähettää paketin, niin kannattaa postimerkeillä maksaa. 

Nyt jään mielenkiinnolla odottamaan, että kuinka moni vielä lähtee tähän mukaan.

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

eikö postileimasta jokatapauksessa näe paikkakunnan?

Red Dragon kirjoitti...

Itse, jos laitan kirjeen menemään, niin sehän leimataan vasta logikeskuksella (jos en ole väärin ymmärtänyt) ja sellaista ei täällä ole, vaan lähin on Kuopiossa.

Anonyymi kirjoitti...

Sovitaanko, että kukaan ei vakoile postituspaikkakuntaa! Salainen leikki on hauskempaa salaisena!

Anonyymi kirjoitti...

Olen postittanu aina omalta paikkakunnalta. Blogissani kun en ole maininnu ollenkaan niin tarkasti mistäpäin olen niin... jos joku haluaa tehdä salapoliisin työtä niin sallittakoon. Itse muuten en ole kertaakaan hirveesti yrittäny salaista etsiä... aina on kiva sit lopussa huomata kuka hän on ja onko ihminen sellainen jota muutenkin olen seuraillu. Kukin siis tavallaan.

Tiikerililja kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Anonyymi kirjoitti...

mut voihan paketti olla postitettu vaikka kylä reissulla eripaikkakunnalla kuin itse asuu tai työn takia muualta. Ei sitä koskaan tiedä onko postileima oikea paikka.Meilläkin vaikka postittaa omasssa postissa niin leima tulee ihan muualla. Kierrättävät postin.